Trobades blogaires

Ahir dissabte, 17 de març del 2007, vaig assistir al taller sobre blog de l'Enric Gil, impartit a la UAB durant la jornada de Trobada Pressencial de la UOC. El taller era acompanyat per aquest Power Point (el trobareu a l'entrada enllaçada), a través dels quals vam poder conèixer la història dels blogs des del seu naixement, les seves parts, les característiques que els constitueixen i els diferents tipus de blogs que podem trobar. Us recomano donar una ullada al Power Point, pot aclarir molts dubtes, jo no tenia molt clar quina era la funció dels retroenllaços o les RSS i amb ajuda de l'explicació ho vaig entendre.
A part d'això, també cal tenir en comtpe la trobada que farà Òmnium Cultural el dia 22 de març per tal de parlar sobre El fenomen dels blocs en català a la Seu nacional d'Òmnium, si voleu més informació, podeu clicar aquí.
Per acabar, fer una petita referència a Toni Ibáñez que, com sempre, dedica un post a aquest fenomen cada cop més estès i es planteja la possibilitat d'una càtedra en Blogologia, potser no és una idea tan llunyana. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Trobades blogaires

 1. plleixa diu:

  Magnífic treball de recerca, Natàlia!
  Aviam si ens trobem avui dijous 22 a la tarda a la seu d’Òmnium Cultural per tal de fer-la petar també al voltant del tema dels blogs.

  Salutacions cordials!.

 2. Natàlia diu:

  Gràcies Pere (Pedra?)! Per desgràcia, no he pogut anar a la trobada de Òmnium, avui era el meu aniversari i a més, demà tinc un examen de geografia, així que, no podia ser. Espero que es facin més propostes com aquestes, a veure si puc anar a alguna! Ens llegim ^^

 3. TI diu:

  Natàlia, Pere: no us he vist a l’Òmnium! Molt rebé el treball de recerca. Et mereixies el 10. He posat l’enllaç al teu treball en la llista “Blogologia Catosfèrica” d’ENTRELLUM.

Els comentaris estan tancats.