Prova superada!

Avui ha estat el dia de la presentació! A la fi he acabat amb el treball de recerca. D'una part, tenia ganes de treure'm la pressió de l'exposició de sobre, però per l'altra, em fa una mica de pena haver acabat, sincerament, m'he quedat amb les ganes de fer-ne alguns retocs.
L'exposició ha anat molt bé, al menys pel que a mi respecta, els nervis s'han esvait després de la prmera diapositiva, i tota la resta ha anat rodada, em sentia segura i sabia de què estava parlant i em sembla que això sempre dóna més consistència a la presentació. M'ha semblat mentre explicava que la gent no s'avorria, al menys semblaven estar atents al que deia, cosa que ja és tot un mèrit, si tenim en compte que la majoria no sabia ni el que significava la paraula utopia abans d'entrar a la sala. 
Quant al tribunal, cap queixa, quatre preguntes del tutor: una sobre l'arisocràcia virtual, altra sobre Bloch i la unió de les idees de la religió amb les utòpiques, una altra sobre la metodologia en les entrevistes i una més que no recordo (els nervis causen amnèsia?); la professora de català només ha preguntat sobre les utopies personals i el fet de fer de la infància una utopia; la de castellà sobre si internet és realment perfecte. Em sembla que he donat les respostes correctes, si més no, la presentació en si ha agradat i amb això ja em sento satisfeta, sincerament, pensava que tothom es dedicaria a dormir mentre jo explicava…
Molt agraïda a tots aquells (tant professors com amics, coneguts i desconeguts) que m'han dit que han gaudit de la presentació i que han entès tot el que he explicat. Els objectius han estat complerts, una presentació clara, dinàmica (amb connexió al bloc incluïda!) i espero que plena de noves idees  per als qui escoltaven.
PD: no se com he hagut de resistir la temptació d'escriure un comentari al bloc mentre feia la presentació, tenia por que em passés del temps i em baixessin la nota per això, així que no ho he pogut fer. Això sí, us puc assagurar que tots han tornat a casa sabent què era un bloc Llengua fora

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Prova superada!

 1. Enric Gil diu:

  Et puc assegurar que has superat la prova amb escreix, amb seguretat i amb una gran cohesió i coherència en les idees. La meva pregunta sobre els aristòcrates virtuals era previsible, per què negar-ho, però has respost molt tranquil·la i amb els mots precisos. Enhorabona!

 2. Felicitats per l’exposició, realment vas estar impressionant!
  Se’t veia segura de tu mateixa i d’allò que duies a les mans, vas fer que tots els qui érem a la sala ens quedéssim bocabadats i ens interesséssim pel tema. Fins i tot, m’atreveixo a dir-te que ho estàvem vivint des de la teva situació. La tensió que hi havia a l’ambient era palpable quan l’Enric va realitzar la pregunta referent a Bloch… la veritat és que tots varem respirar tranquils després de que la haguessis contestat!!
  Enhorabona!

 3. Avui era el dia. La presentació oral del Treball de Recerca. Les noies i els nois de 2n de Batxillerat havien de demostrar que coneixien el tema i que realment havien dut a terme un procés seriós d’investigació. És obvi que aquest tipus de t…

 4. Moltes gr�cies, Enric. La veritat �s que pensava que seria molt pitjor, per� en realitat la vaig gaudir i molt!La pregunta no se perqu� la tenia al cap i tamb� m’imaginava que alguna cosa de Bloch cauria 😛 la veritat �s que em vas preguntar el que m’imaginava que cauria, jeje, tinc un bon sis� sentit o b� ens guiem pels mateixos criteris ^^ Gr�cies per tot, de veritat!!!
  Marta, moltes gr�cies! Vaig llegir el teu post d’ahir, per� em va fer vergonya comentar-te, jeje 😛 Sincerament, cada cop que alg� em diu que va gaudir l�exposici�, que la va sentir, somric veient els fruits que donen les hores de treball. Espero que l’any que ve a tu et vagi igual de b�, eh! Merci per animar-me 😀

  scentsy

Els comentaris estan tancats.