Exposició II

El dia de l'exposició, el 5 de febrer, a les 10:30, més o menys, a l'aula de dibuix tècnic de l'escola. El Power Point ja casi està acabat, de fons s'escoltarà Imagine, de John Lennon, intentaré basar el desenvolupament de les idees en poques frases escrites i centrar l'exposició en el que expliqui oralment. Ja queda poc per acabar tot això i encara no se que faré amb el bloc/blog, espero poder anant actualitzant i trobar algunes coses noves, encara que no les puugui incloure al treball. Per cert, Saül Gordillo està aconseguint un gran ressò als mitjans de comunicació parlant sobre blocs polítics, una notícia força positiva per a la catosfera.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Exposició II

  1. Felicitats doncs per el teu TR, i perquè finalment tot hagi anat com havies pensat.
    Abans, però, deixe’m dir-te que, sens dubte, la musicació -amb l’inmillorable “Imagine” de l’inoblidable John Lennon- ha estat una tria excepcional i fabulosa per tal d’exposar una utopía.
    Ens llegim!

  2. Fés-me un favor, si us plau, Natàlia! Deixa’m un avís quan el teu TR estigui penjat a la xarxa. Ja ho saps, m’agrada aprendre… 😉
    Ens llegim!

Els comentaris estan tancats.