Exposició

Ja tinc el dia de l'exposició, el 5 de febrer, encara no se l'horari i el tribunal perquè no està tot organitzat, quan m'informin ja ho publicaré.

Ara estic donant les primeres pinzellades al Power Point, penso fer una cosa senzilleta perquè les tecnologies no són pas el meu fort i no vull que l'ordinador em jugui una mala pasada. He decidit parlar només sobre la classificació de les utopies segons si són antigues modernes o contemporànies, tractar el tema de la dialèctica de la utopia, la teoria de Fukuyama sobre la fi de la història (i de la utopia), comentar alguna cosa sobre les utopies personals i centrar-me en els blocs i la seva importància com a continuació de la utòpia, ja que és a aquesta xarxa intel·lectual on es pot crear una societat oberta i lliure que ens porti al coneixement.

Bé, dilluns que ve ja estarà acabada, em pregunto si hi ha alguna manera de publicar-ho aquí, si aconsegueixo esbrinar-ho, ho faré.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Exposició

  1. JULI diu:

    que tinguis sort!!!

  2. Heràclit diu:

    L’esperem amb candeletes!!

Els comentaris estan tancats.